Dr. Kovács Zsuzsanna
egzotikus állatok szakorvosa


1999-ben szereztem meg állatorvosi diplomámat. A kötelező gyakornoki évemet állatkórházban, valamint vidéki praxisban töltöttem el. Több évet dolgoztam kisállatrendelőben, és ezzel párhuzamosan állatpatikában.

Mindig is tartottam különböző egzotikus állatokat, igy éltem a lehetőséggel és jelentkeztem az első egzotikus szakállatorvosi kurzusra, melyet sikeresen teljesítettem.

Miután Györszentivánon megnyitottam a rendelőmet, ezzel egyidőben, elkezdtem körzeti munkát is végezni, mely most 3 település, valamint nagyállattartó telepek ellátását jelenti.

Szerencsésnek érzem magam, mert munkám egyben a hobbimat is jelenti.


állatorvosi rendelő győrszentiván 
        elválasztó kép

Dr. Eőri Annamária
magánállatorvos


Állatorvos-doktori diplomámat 2013. márciusában vettem át a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán. Az egyetemi évek alatt lehetőségem volt több győri, illetve Győr környéki kisállat és vegyes praxis mindennapi munkájába bekapcsolódni és ezáltal tapasztalatokat szerezni. A gyakorlati félévem klinikai részét az Egyetem Belgyógyászati Osztályán töltöttem, ahol bővíthettem ismereteimet az intenzív és az ambuláns betegellátásban.

Az egyetem befejezése óta vegyes praxisban dolgozom. Főbb érdeklődési területem a belgyógyászat, ezen belül a fülészet és a bőrgyógyászat.

Saját állatkáim csapatát jelenleg két kutya, két macska és két törpehörcsög alkotja, akik rendszeres elfoglaltságot jelentenek a szabadidőmben.


állatorvosi rendelő győrszentiván           elválasztó kép

Állatorvosi rendelő

9011 Győrszentiván,
Sugár u. 12.

+36 20/414 0794
+36 30/262 8155


Nyitvatartás:

Hétfő: 16-19
Kedd: 16-19
Szerda: 16-19
Csütörtök: 16-19
Péntek: 16-19

E-mail

rendelo.allatorvosi@gmail.com

vagy közvetlenül a weboldalról az elérhetőség menüből.


Állatorvosi rendelő Győrszentiván állatorvos logó


Cimke: Állatorvosi rendelő Győrszentiván orvosai, Dr. Kovács Zsuzsanna egzotikus állatok szakorvosa, Dr. Eőri Annamária magánállatorvos.